• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
08:27

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale'de hastaneler sağlık personeli alacak

Sağlık Bakanlığı tarafından Kırıkkale’ye aralarında ilkokul mezunu da olan 66 sürekli işçi alımı yapacak.


Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı tarafından Kırıkkale’ye aralarında ilkokul mezunu da olan 66 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı.

İŞTE ALIM YAPILACAK MESLEKLER

İş arayanları sevindiren haber Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden geldi. İŞKUR, Sağlık Bakanlığının Kırıkkale’ye aralarında ilk ve ortaöğretim mezunlarının de bulunduğu 66 sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Bakanlığın Kırıkkale’deki kuruluşlarda görevlendirilmek üzere, Orta öğretim, ön lisans mezunu elektrikçi 1, Orta öğretim, ön lisans mezunu inşaat boyacısı 1, Orta öğretim, lise ve dengi mezunu klinik destek elemanı 6, Orta öğretim, ön lisans mezunu güvenlik görevlisi 33 ve en az 5 yıllık ilkokul mezunu 25 temizlik görevlisi olmak üzere 66 sürekli işçi alımı yapılacağı bildirildi.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Bakanlık tarafından Kırıkkale’deki sağlık kuruluşlarında görevlendirilecek sürekli işçi alım başvurularının 23 Şubat tarihiyle başladığı, 27 Şubat 2024 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. Başvuruların esube.iskur.gov.tr kurumun internet adresinden online olarak yapılacağı, Alo 170 hattı üzerinden veya İl Müdürlüğüne ulaşılarak yapılabileceği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

Marketlerde Etiket Fiyatları Düşüyor

İlginizi Çekebilir

Kırıkkale'de İŞKUR TYP alımları başladı

İlginizi Çekebilir

3 VATANDAŞIMIZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63803

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#